asking-blur-close-up-255527.jpg
boy-daylight-environment-737586.jpg

Jan Dillen

Ik ben Jan Dillen en geef binnen Living Sessions lichaamsgerichte sessies ‘holistic pulsing' en ‘cranio-sacraal’.

Bij pulsing komt heel je lichaam in beweging door de impuls van de aanraking. Je kan het zien als een steen die je in het water gooit. Het uitdeinend effect op het lichaam, dat voor een heel groot deel uit water bestaat, is revitaliserend en ontspannend.

Daarnaast werk ik met cranio-sacraal, oftewel ‘kop-staart’. In deze sessie werken we in ‘no-mind’, wat bij velen al een heel ontspannend, los, vrij gevoel geeft in het hoofd.

Sessies kunnen zowel preventief zijn als curatief en je ondersteunen bij persoonlijke thema’s.
Preventief: je immuunsysteem versterken, je voorbereiden op een bevalling, stress verminderen voor een examen, ondersteunen in een palliatieve situatie.
Curatief: het heeft zijn waarde bij acute en chronische klachten zoals hoofdpijn, nek-en schouderklachten, rugklachten, (chronische) vermoeidheid, slaapstoornissen, huilbaby’s, oorsuizen, hyperactiviteit, stress, duizeligheid, allergie, enz.
Persoonlijke thema’s: zelfvertrouwen, eigenliefde, trauma’s, levenstaak.

We spreken het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan, want jij bent je beste dokter.

In veiligheid, zachtheid, echtheid en lichtheid bied ik je de ruimte waarin jij in je lichaam kan zakken en ontspannen. Het uur is helemaal voor jou. Ik volg niet alleen, ik gids je ook. Ik geef aan wat de missie is van iets, hoe het hoort te functioneren. En ik stel open vragen die je kunnen helpen op je tocht.

Na een sessie bekijken we samen of er nog opvolging nodig is, en zo ja op welke termijn.
Een sessie kost 60 euro en duurt een uur.

Je bent welkom!