Nathalie massage Living Sessions
Nathalie massage
bachbloesems.png

Nathalie Verlinden

Door de jaren heen ontwikkelde ik een eigen massagestijl waarbij lichaam en geest weer in verbinding gaan met elkaar. Die kreeg de toepasselijke naam ‘Nathalie ‘s harmoniserende massage’. Deze massage is een totaalbeleving die wordt ervaren als een innerlijke reis. Mijn handen volgen continu elkaars bewegingen, zonder los te laten. Er ontstaat een gevoel van veiligheid en vertrouwen. De massage gebeurt in alle zachtheid. Het eindresultaat is volledige ontspanning van lichaam en geest.

Met mijn grote liefde voor de natuur was het voor mij een logische stap om me te verdiepen in Bachbloesems. Bachbloesems zijn extracten van bloesems van planten, bomen en struiken. Er zijn 38 Bachbloesemremedies, met ieder een eigen werking. Een Bach bloesembehandeling werkt naar het opheffen van blokkades. Het ondersteunt jouw eigen kracht in het ombuigen van het negatieve naar het positieve. Jouw energie kan weer vrij stromen zodat je je meer in balans voelt.

Sinds een aantal jaren weet ik dat ik hoogsensitief ben. Het was niet echt een verrassing. Nu ervaar ik hoogsensitief zijn als een verrijking. Familie en vrienden typeren mij als zacht en liefdevol. Eigenschappen waardoor iedereen zich snel vertrouwd voelt tijdens een behandeling. Daar kan ik echt van genieten.

enkele reacties van klanten:

Zo liefdevol ... ik ben diep geraakt door jouw zachte aanraking. Ik heb al veel energetische massages genoten, maar die van jou heeft wel het meeste teweeggebracht. Zeer helend.” Katrien

Warm onthaal. Fijngevoelig. Zachte handen die je helemaal tot rust brengen. En op het laatste die zo zachte hoofd massage. Echt wat ik nodig had. Heeft heel de dag nagewerkt. Ik kom zeker terug.” Heidi

Nathalie is een heel lief persoon met een luisterend oor. Ik ben hoogsensitief en wist soms niet hoe ik hier mee om moest gaan. Zij gaf me de juiste Bachbloesems die me echt hebben geholpen. Ik kreeg ook extra tips en tricks mee naar huis die ik kon toepassen.” Luka (13 jaar)

TARIEVEN
Ik neem de tijd om je te laten ‘aankomen’, en na de behandeling om nog even na te praten, een kopje thee te drinken en je rustig te laten vertrekken.

60 minuten Nathalie’s Harmoniserende Massage    €60
90 minuten Nathalie’s Harmoniserende Massage    €85
60 minuten Bachbloesemconsult+1 flesje persoonlijke mix    €45

Contant te betalen, na afloop van het consult.
Via de mutualiteit OZ geniet je een éénmalige terugbetaling per jaar van 25 euro voor een massage:
https://www.oz.be/vitaliteit/voordelen/wellness#aanvragen

Snuif je graag de sfeer op van mijn behandelingen?
Heb je graag meer info?:
www.nathalie-verlinden.be