Mei-vibes

Gisteren was ik jarig. Het is heerlijk om in de maand mei jarig te zijn. De natuur is in volle groei. Je ontdekt de ene verrassing na de andere: bloemen die ontluiken, groene struiken die plots witte bolletjes krijgen, meikevers in hun stuntelige vlucht, keurig getrimde hagen die plots een beatle-kapsel hebben.
Mijn moeder vertelde me dat het in mijn geboortejaar een ontzettend warme mei-maand was en dat de warmte bleef duren tot eind oktober. Mijn wiegje kon de hele tijd buiten in de tuin staan.

flowers-meadow-wood-forest.jpg

Aha, dat verklaart misschien dat ik zo graag buiten ben!
Dat ik zo intens kan genieten van tijd buiten doorbrengen. Dat hoeft niet per se wandelen te zijn, of in de tuin werken, of fietsen, maar gewoon 'zijn'. Tegen een boom zitten en kijken. Ruiken. Blijven zitten en telkens nieuwe elementen ontdekken. Een buizerd in zijn vlucht. Mierennesten. Of een dutje doen, een deken neerleggen en naar de wolken kijken. 
Het is heerlijk om op die manier in de natuur te zijn. In de tijd te zijn. In mezelf te zakken. 

WANNEER HEB JIJ HIER NOG EENS ECHT TIJD VOOR GENOMEN?

Ook daarom kijk ik zo uit naar de Poort van Creatie. Er is alle tijd om in je eigen tempo in de natuur te zijn. De natuur op Ecolonie is immers prachtig. Vanuit die verbinding met de natuur ga je aan de slag om je eigen krachtjuweel te maken en maak je SoulCollage®kaarten die je eigen kracht tonen. Je leert over het creatieproces en hoe dat parallel loopt in je eigen leven. We vieren samen de zomerzonnewende.

OOK VOOR JOU HEBBEN DE MEI-VIBES EEN VERRASSING: 
een superkorting voor de Poort van Creatie
* 595€ in plaats van 680€ *
Bij inschrijving voor 31 mei.

Meld je hier aan.
Graag tot in Ecolonie!