Make a wish

Hoe vaak heb jij al zo'n pluizige paardebloembol in je handen gehad? Als je die vasthebt, mag je een wens doen. Dan moet je diep inademen en als je in één keer alle pluisjes van de bloem kan blazen, dan komt je wens uit.

background-image-beautiful-blur-414586.jpg

Mijn pluizige paardebloembol heeft haar werk goed gedaan, want mijn wens is uitgekomen. Wie mij een beetje kent, weet dat ik al langer droom van een centrum waar ik kan programmeren wat boeiend is, wat raakt, wat confronteert, van een plek waar ik mag spelen. Hoe dat zou gebeuren, was nooit echt helemaal duidelijk. Want de natuur roept mij, zou het dan geen plek in de natuur moeten zijn? Maar mijn Living is al zo lang een plaats waar mooie dingen gebeuren, waar ik individuele sessies en workshops geef, dus waarom die plek niet delen?
En plots, hopla, is het zo ver: tijd en ruimte vallen samen, de juiste mensen op de juiste plek en we zijn begonnen! Dus nu is er die sprankelende, inspirerende plek op huiskamermaat, waar ik alles wat mij blij maakt, bij elkaar kan brengen en met anderen kan delen.
Samen met Jan Dillen, Nathalie Verlinden en Karen Janssen is Living Sessions een collectief, een groepspraktijk geworden. We geven individuele sessies en workshops in kleine groepjes om jouw te inspireren, blij te maken, thuis te laten komen, te ondersteunen in je persoonlijke groei. 
Mijn hart is gevuld met vreugde want de mensen in dit groepje maken mij blij: de manier waarop ze in hun werk staan, de expertise die ze te bieden hebben en de drive die we delen. Heerlijk is het, om nieuwe collega's te hebben waar ik op een authentieke, organische wijze iets nieuws mee mag opbouwen.
En natuurlijk hoop ik dat datgene waar wij blij van worden, dat jullie daar ook blij van worden!

Dus laat de vibe zich maar verspreiden, er is veel moois op komst. 
Bijvoorbeeld een SoulCollage®workshop, cranio-sacraal behandeling, ontspannende massage of yoga-sessie. Of wat dacht je er van om eens je eigen natuurlijke zonneproducten te maken?

Wij bij Living Sessions helpen je om van jouw zomer een fijne zomer te maken waarin je goed voor jezelf en je dierbaren zorgt.

Bekijk HIER ons aanbod.

Welkom in de Living!

Jan, Nathalie, Karen en Heidi