Vreugde om het voorbije jaar

Geen groot geschreven jaarverslag, wel het voorbije jaar in beeld.
Elk van ons vieren zocht enkele foto’s uit waar we blij van werden, waarvan we het warm kregen, die ons deden glimlachen bij de herinnering.
Kijk even mee.
Van bij de Open Living in oktober 2018 tot het altaar van de laatste Trancereiscirkel op 15 juni.

En vergeet niet om nadien even verder te scrollen, onder de foto’s volgt nog een verhaal.


En zoals vaak gaan verschillende emoties hand in hand, naast vreugde ook tijd voor verandering.
Onze collega Karen Janssen zal nu woensdag haar laatste yoga-les geven in de Living.

Waarom?

Ik vroeg haar of ze dat in een tekst kon gieten, en dit mooie verhaal stuurde ze mij toe.
Dankjewel Karen x

Karen in het bos.jpg

Daar waar je focus is…

Ik schrijf juni 2018. Heidi belt me op met de vraag om een keer af te spreken. Ik ontmoette Heidi voor het eerst op de dansvloer. Uitgelaten en blij op woensdagochtend verwenden we ons lijf tijdens de 5 Ritmes. Niet wetende dat we een half jaar later samen zouden werken om anderen in hun lijf en hart te laten zakken. 

Terug naar juni: Heidi stelde voor om samen het programma van Living Sessions vorm te geven. Het voelde meteen goed. In de zomer rolden we de eerste keer de yogamatten uit in de Living. Het werd voor mij een plezier om elke week een groep gemotiveerde yogi’s te begeleiden. Het geluid van de deurbel op woensdagavond, maakte me blij. 

Op de website schreven we ‘Yoga in kleine groep’ en daarvoor kwamen de mensen. Voor de kleinschaligheid, de gezelligheid en na een tijdje voor de bekende gezichten. En uiteraard voor de “AAAAHHHH” zalige yoga. 

Hoe zalig ik het zelf ook vond om de groep elke keer weer van de opwarming naar de diepe relaxatie te begeleiden, mijn hart verlangde naar een plekje buiten de stad. Tussen de yogalessen door trok ik steeds vaker naar het bos, het groen in. 

En “daar waar je aandacht is, daar stroomt de energie”. Net zoals ik tijdens de yoga steeds in herinnering bracht om de aandacht naar de adem te brengen, ging mijn aandacht steeds meer naar het bos. 

En het bos kwam naar me toe…een nieuwe plek. 

Het voelt wel als een nieuwe dans die ik aanga met het leven, een nieuwe plek, net zoals Living Sessions een jaar geleden die nieuwe plek was.

Dankbaar kijk ik terug op de mooie mensen, heerlijke momenten, prachtige kansen en leerprocessen die ik bij Living Sessions kreeg. 

Ik beweeg rustig verder… richting bos, richting Limburg, om thuis te komen in de natuur en van daaruit al het mooie werk van Living Sessions een warm hart toe te dragen. 

Dank ook aan Heidi, Jan en Natalie voor de hartelijke samenwerking. 

En ongetwijfeld komen we elkaar nog eens tegen!

butterfly-2049567_1920.jpg