Back to All Events

World Wide Womb Blessing

In meer dan 150 landen komen vrouwen op deze dag samen om via dezelfde meditatie te verbinden met de vrouwelijke kracht. 
Deze blessing energie wordt die dag 4 keer ‘verzonden’ door Miranda Gray, gesteund door duizenden Moon Mothers wereldwijd. Als Advanced Moon Mother begeleiden en ondersteunen Lien en ik graag deze cirkel.
Welkom. Vlei je neer in de kussens en ontvang. Wij zorgen voor thee en koekjes. We doen samen de WombBlessing meditatie en nadien ontvang je een individuele energetische healing. We sluiten af met een meditatie van het seizoen, om ons te verbinden met alle andere vrouwen en wezens. Daarna delen we het lekkers dat we meegebracht hebben en is er ruimte om te delen.

Elke wombblessing activeert ons baarmoeder energie centrum dat vaak uitgeput geraakt door ons dagdagelijksleven. Versterk je verbinding met de aarde en de maan in jezelf. Het is een energetische afstemming om het goddelijk vrouwelijke in jezelf te ondersteunen, wekken en voeden. Er is 4x per jaar een World Wide Womb Blessing Day en vorige keer namen er 160.000 vrouwen uit heel wereld deel die samen de vrouwelijke energie de wereld rondstuurden!

Meebrengen
- twee mooie waterdichte kommetjes, de grootte van je hand
(één voor water één voor een kaars, de schaaltjes staan symbool voor je baarmoeder en het licht van de maan)
- 1 theelichtje
- een gezellig deken of warme sjaal
- iets voor op het altaar
- warme sokken
- iets lekkers om te delen nadien
- thee en water zijn voorzien. 
- vrije bijdrage (richtprijs 15€)

Voor wie? 
Een mooi geschenk voor elke vrouw, met of zonder fysieke baarmoeder, met of zonder cyclus. Ook voor meisjes die hun eerste menstruatie gehad hebben.

Door wie ?
Lien en ik zijn opgeleid als Advanced Moonmother door Miranda Gray. Het is een weg van vertrouwen en een steeds dieper verbinden met de diepe vrouwelijke kracht. Elke wombblessing is een energetische afstemming om het goddelijk vrouwelijke in elkaar te ondersteunen, wekken en voeden. 

Earlier Event: November 12
SoulCollage® Salon
Later Event: January 31
Vollemaanswandeling