Back to All Events

Verbeeld je kracht * workshop SoulCollage®

  • Living Sessions 62 Thaliastraat Antwerpen, Vlaanderen, 2600 Belgium (map)
IMG_2454.JPG

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met allerlei prenten. Je verzamelt op intuïtieve wijze die beelden die jou aanspreken, je hoeft niet te weten waarom dat zo is. Daarna ga je de prenten samenbrengen in collages, waarbij je probeert één energie per kaart te verbeelden. Zo maak je één, twee of meer persoonlijke collage-kaarten.

Vervolgens ga je via een bijzonder proces op ontdekking naar wat de kaarten jou te vertellen hebben. Het is een oefening om op deze manier te spreken, maar hoe meer je jezelf hierin vrij laat en de kaart laat spreken, hoe verrassender vaak wat ze je te vertellen heeft. En zo leer je jezelf beter beter kennen, op jouw tempo. Niemand interpreteert de kaart voor jou, het is je eigen wijsheid die je aanboort.
In de groep geef je steun aan elkaar, door voor elkaar te noteren wat de kaart vertelt en door aanwezig te zijn als iemand zijn of haar kaart leest.

Door krachtkaarten te maken, kom je met je eigen wijsheid in contact. Het is een plezierige manier om uit je hoofd naar je hart te dalen en daar antwoorden te vinden voor vragen die in je leven. 

Wat zijn de voordelen van SoulCollage®? 
* Het is een eenvoudige werkvorm, voor iedereen toegankelijk.
* Het moedigt je aan je te verbinden met je intuïtie en je logisch verstand even los te laten.
* Je verbindt je met je creativiteit en nodigt je innerlijke kunstenaar uit om te spelen.
* Je vindt antwoorden op dat wat je bezighoudt.
* Je werkt aan je persoonlijke groei en en leert de verschillende delen van jezelf aanvaarden.
* Je maakt plezier en ervaart steun van de groep.

Begeleiding: Heidi Lambrechts, gecertificeerd SoulCollage® Begeleider sinds mei 2013. SoulCollage® is een inspirerende, laagdrempelige methode die ik ook in mijn eigen leven gebruik.

Aanmelden via onderstaande knop.

Prijs: 35€, materiaal, thee en koekje inbegrepen.

Earlier Event: May 24
Psoas release (verdieping massage)
Later Event: June 15
Familieopstelling