Back to All Events

Silent Closure

back-view-clouds-cloudy-347150.jpg

Het jaar afronden met schrijven, visualiseren, stilte, collage.
Het is iets dat ik al jaren doe, maar dan in mijn eentje. Dit jaar dacht ik: dat wil ik gerust delen met anderen. Samen zijn heeft immers zo veel kracht in zich. En het is vaak moeilijk om hier in je eentje tijd voor te maken. Want terugblikken, heeft dat wel zin? Moeten we niet gewoon vooruit, verder doen? Nee, daar geloof ik niet in. Af en toe stilstaan, een pas op de plaats maken, geeft je weer een beter gevoel van waar je staat en waar je dan eventueel naartoe zou willen.
Het doet mij elke keer deugd om het bijna-voorbije-jaar te overlopen, om de pareltjes er uit te halen, om te bekijken welke thema’s speelden, welke kinderen geboren zijn, welke culturele activiteiten top waren, waar ik op reis ging, wie ik mocht ontmoeten, wat ik mocht leren. Er is altijd zoveel meer moois gebeurd dan ik me lijk te herinneren! Intussen heb ik een mooie reeks van ‘visuele jaren’ verzameld, voor een nostalgisch iemand als ik is dat een schat om te koesteren.

Doe je mee?

We gaan het voorbije jaar visueel voorstellen, we maken contact met de voorbije 365 dagen, duiken in de stilte en maken beeldende kaarten (met SoulCollage®, maar je hoeft hierin geen ervaring te hebben).
We werken met vragen als: Wat heb ik het voorbije jaar aan de wereld mogen schenken? Welke kwaliteiten hebben minder het licht gezien? Welke boodschap schuilt er in het voorbije jaar en welke kan ik meenemen naar het volgende jaar?

Begeleiding: Heidi Lambrechts, creatief coach.

Deze dag kan samen gevolgd worden met Magic Beginnings.

Prijs: €55 - materiaal en lekkere warme winterdrankjes inbegrepen (€100 voor beide dagen)
Lunch: Potluck, je brengt wat lekkers mee en deelt dat met de anderen

Breng je agenda van 2018 mee, je dagboek of een schriftje en draag gemakkelijke kleren en warme sokken.

Earlier Event: December 20
Midwintermedicijn
Later Event: January 4
Magic Beginnings