Back to All Events

World Wide Womb Blessing

  • Living Sessions 62 Thaliastraat Antwerpen, Vlaanderen, 2600 Belgium (map)

In meer dan 150 landen komen vrouwen op deze dag samen om via dezelfde meditatie te verbinden met de vrouwelijke kracht. 
Deze blessing energie wordt die dag 4 keer ‘verzonden’ door Miranda Gray, gesteund door duizenden Moon Mothers wereldwijd. Als Advanced Moon Mothers begeleiden en ondersteunen we graag deze cirkel. 

Vlei je neer en ontvang. Wij zorgen voor thee en koekjes. We doen samen de WombBlessing meditatie en nadien ontvang je een individuele energetische healing. We sluiten af met een meditatie van het seizoen, om ons te verbinden met alle andere vrouwen en wezens. Daarna delen we het lekkers dat we meegebracht hebben en is er ruimte om te delen. 

Elke wombblessing activeert ons baarmoeder energie centrum dat vaak uitgeput geraakt door ons dagdagelijkse leven. Versterk je verbinding met de aarde en de maan in jezelf. Het is een energetische afstemming om het goddelijk vrouwelijke in jezelf te ondersteunen, wekken en voeden.

Meebrengen 
- twee mooie waterdichte kommetjes, de grootte van je hand
(één voor water één voor een kaars, de schaaltjes staan symbool voor je baarmoeder en het licht van de maan)
- 1 theelichtje
- een warme sjaal
- iets voor op het altaar
- een warm deken en een kussen
- iets lekkers om te delen nadien (mag gezond zijn)
- thee en water zijn voorzien maar meebrengen mag. 
- vrije bijdrage (suggestie 15 euro)

Voor wie? 
Een mooi geschenk voor elke vrouw, met of zonder fysieke baarmoeder, met of zonder cyclus. Ook voor meisjes die hun eerste menstruatie gehad hebben. 

Door wie : 

Wij : Lien Van Camp en Heidi Lambrechts, zijn opgeleid als (Advanced )Moonmother door Miranda Gray. Het is een weg van vertrouwen en een steeds dieper verbinden met de diepe vrouwelijke kracht. Elke wombblessing is een energetische afstemming om het goddelijk vrouwelijke in elkaar te ondersteunen, wekken en voeden.

Earlier Event: October 20
Familieopstelling
Later Event: October 28
Ontdek cranio