Back to All Events

Van nature veerkrachtig * winter

IMG_0110.JPG

Veerkracht is een natuurlijk kracht.
Baby’s leren lopen, door vallen en opstaan. Bomen knoppen weer na de winter. Zieke lichamen kunnen herstellen, wondes genezen, verdriet heelt. Eén van de aspecten die je veerkracht bevorderen is verbinding met de natuur (je eigen natuur en de natuurlijke wereld). Je immuunsysteem wordt versterkt, je hartritme komt in balans , je bloeddruk daalt. Je lichaam komt in een ontspannen staat van zijn, ontspanning die we allemaal broodnodig hebben.

Tijdens deze winter-workshop “Natuur en SoulCollage®” nemen we tijd om in de rust te gaan, om samen te zijn, om te herstellen, om te verteren, om creatief te zijn. Je gaat jezelf intunen op het ritme van de natuur, je (her)ontdekt de natuurlijkheid in jezelf op een rustige en lichte manier.

In het eerste deel gaan we naar buiten en maken we contact met de natuur. Kleine oefeningen alleen en per twee helpen om je verbinding met de natuurlijke wereld te versterken. Je wordt uitgenodigd om vanuit niet-oordeel en eenheid in contact te gaan en te onderzoeken wat het met je doet.
In het tweede deel maak je veerkrachkaarten. Je gaat op zoek naar prenten die resoneren met de ervaringen die je had en maakt je eigen collage-kaarten. Op het einde van de dag laat je je eigen wijsheid spreken doorheen de kaarten. Welk deel van jou wordt wakker gemaakt als je je bewust gaat verbinden met de natuur? Welke krachten van jezelf herken je in de natuur? Welke boodschap ontvang jij vandaag uit de winter-natuur-pracht?

Praktisch ***

Datum en uur: vrijdag 27 december 2019, van 9u30 tot 16u30

Prijs: 95€ bij betaling voor 6/12
105€ bij betaling vanaf 7/12
(inbegrepen: alle materiaal, warme drank, soep en kleine versnapering)

Vanaf 4 personen gaat de workshop door, maximum 8 personen kunnen deelnemen.
Als we je betaling ontvangen hebben, is je plaatsje verzekerd.

Breng je eigen lunch. Wij voorzien soep en lekkere warme winterdranken.

Begeleiding: Heidi Lambrechts

Locatie: De Living, Thaliastraat 62/2, Berchem

Earlier Event: December 1
Psoas Release
Later Event: April 17
Van nature veerkrachtig * lente