Back to All Events

Sisters Cirkel

  • Living Sessions 62 Thaliastraat Antwerpen, Vlaanderen, 2600 Belgium (map)
stone-circles-1853340_1920.jpg

Als vrouwen zijn we cyclische wezens.
Vele jaren was ik op zoek naar wat het voor mij betekende, vrouw zijn. De dag dat ten volle tot mij doordrong dat zo eigen aan onze natuur, onze cyclus is, ervaarde ik meer rust als vrouw.
Mijn associaties met ‘vrouwen zijn zwak’ en ‘vrouwen zijn wezens die we onder controle moeten houden, want zij hebben zichzelf niet in de hand’ begon zijn grip te verliezen.

Ik begon me thuis te voelen in mijn cyclus, mee te deinen met de golven, met eb en vloed. Zelfzorg toe te passen die ik op dat moment in mijn cyclus nodig had.

Menstruatie werd een feestje. De dankbaarheid die ik voelde omdat ik dit cyclische proces ken, dat het werkt, dat ik een creatieve, vruchtbare kracht in mij heb, werkte helend.

Tijdens elke World Wide Womb Blessing maken we contact met die diepste kern, dat krachtige energetische centrum. Deze activiteit gaat ongeveer vijf keer per jaar door.
De volle maan tijdens de andere maanden neem ik jullie verder mee in de MAGIE VAN JE CYCLUS. Hoe beter jij jouw eigen cyclus kent en meedeint op de golven ervan, hoe gezonder en rustiger je cyclus kan worden.

21 MAART * 19u30 - 22u * 20€ * max. 8 vrouwen * begeleiding Heidi Lambrechts

We starten met de kwaliteit van het jonge meisje, de maagd, the maiden. Dit is de fase vlak na je maantijd, je menstruatie. Deze energie is extravert, geeft je zin om op avontuur te gaan, actie te ondernemen, to do lijstjes af te werken. Je bent minder snel moe en wil graag naar feestjes.
Dit is ook de energie van de lente, van het nieuwe begin. In de duisternis van je eierstok begint een nieuw eitje te rijpen.

We beginnen de avond met de Womb Tree meditatie.
Nadien verkennen we de kwaliteit van deze fase zodat jij kan ontdekken wat jou tijdens deze fase deugd doet en welke elementen jij bij jou herkent.

Earlier Event: February 22
Trancereis Netwerk
Later Event: March 24
Heart Gathering