Back to All Events

Holistic Pulsing Weekend


Holistic Pulsing is een speelse, fijne manier van vloeibaar lichaamswerk die via dokter Milton Trager en osteopaat Tovi Browning in de wereld werd gezet. De oorsprong ligt bij de medicijnvrouwen/mannen van Hawaï, de zogenaamde Kahunas. 

Je ligt gekleed op de massagetafel en wordt gerold, geschud, gewiegd en gestrekt.

Hierdoor wordt de vloeistoffenstroom in je lichaam geactiveerd wat je ontspanning geeft. Bovendien helpt het pulsen om afvalstoffen vrij te laten, een echte lente detox voor jouw lichaam! Misschien voel je de onrust even of de moeheid die in je lichaam zit, maar het pulsen brengt je doorheen deze emoties naar een opgeruimd gemoed, je voelt je weer in balans.

We oefenen met grote en langzame pulsen die vooral fysiek worden gevoeld en kleine, snelle pulsen die vooral raken aan de emoties. Kernpulsen zijn de kroon op ons werk en dringen diep in het lichaam en de emotie door. Verder ervaren we het effect van pulsen vanuit de bodemplaat van de massagetafel, waarmee we een rimpelend effect verkrijgen zoals een steen die je in het water gooit.

Je werkt in tweetallen waarbij de ene pulst en de andere de pulsen ontvangt.

Regelmatig wissel je van puls maatje waarmee je ook andere ervaringen opdet.

Wat kan Holistic Pulsing voor je betekenen?

  • je wil je stress verlichten en tot diepe ontspanning komen

  • je wenst terug in contact met jezelf te komen

  • je wenst je vermoeidheid om te zetten in energie

  • je wil je hoofdpijn, rugpijn, spierpijn verlichten

  • je wil terug humor in je leven brengen

Begeleider: Jan Dillen

Welkom op zaterdag 30 en zondag 31 maart van 10 tot 16 uur

in De Living, Thaliastraat 62 te Berchem.

Prijs: 125€, te betalen op BE34 9731 7114 2790 met vermelding van je naam

Meer info: 0478/69 31 58.

Schermafbeelding 2019-03-14 om 14.55.48.png
 
Earlier Event: March 24
Heart Gathering
Later Event: April 20
Heart Gathering