Back to All Events

Verdieping Massage (de psoas)

psoas.png

Deze keer nemen we deze erg belangrijke spier onder de coupe. Psoas, ook wel spier van de ziel, of de oprechtheid (letterlijk en figuurlijk) genoemd, slaat angst en trauma op. Het is een spier die onder- en bovenkant van het lichaam verbindt. Het is belangrijk voor onze gezondheid deze spier te laten ontladen. We gaan aan de slag met zachte effectieve technieken om deze spier terug in een staat van uitgebalanceerde, natuurlijke spanning te brengen. We gebruiken hierbij technieken uit diep spierweefselwerk alsook de kranig sacrale therapie.
Even aandacht voor je psoas dus!

prijs:
30 euro, te betalen op BE34 9731 7114 2790 met vermelding van je naam en psoas

Meer info ? jandillen1@gmail.com of 0478/69 31 58

Earlier Event: April 20
Heart Gathering
Later Event: May 12
Heart Gathering