Back to All Events

Heart Gathering Tweedaagse


Heart Gathering
“Mijn hart zit als een Buddha op mijn diafragma, uitreikend naar de hemel. Mijn hart is dé verbindende sleutel van mijn zijn en mijn ziel.”
— Karen

Tijdens deze twee dagen stappen we ’s morgens op de yogamat om ons lichaam te openen. We focussen op houdingen die het hart activeren en openen.
Doorheen de dag geven we verder expressie aan de stem van ons hart via deelmomenten in groep, deel-en bewegingsmomenten per twee en via creatieve technieken. Daarnaast zoeken we de stilte in onszelf tijdens begeleide meditaties. Je krijgt heel wat praktische en informatieve inspiratie mee waar je nadien thuis zelf mee an de slag kan!

We bouwen de twee dagen op door eerst het contact met ons eigen hart te maken en van daaruit uit te reiken naar elkaar.

  1. Verbinden met je eigen hart

  2. Je hart openen en volgen

  3. Je hart openen voor de ander

  4. Oprechte verbinding aangaan

  5. De eigenheid van elk hart eren

Ervaar de kracht van verbinding met jezelf en anderen. Deze twee dagen zorgen ervoor dat de ervaring dieper in je lichaam gevoeld wordt.

Achtergrondinfo

Ons hart is de brug tussen hemel en aarde. Tussen hoofd en voeten. Het is het orgaan van circulatie en relatie en maakt de interactie van mens tot mens mogelijk. Het hart draagt liefde en compassie in zich en heeft de capaciteit om deze gevoelens op te nemen en uit te stralen.

Het hart is verbonden met interactie en aanraking.

Via interactie of aanraking met iemand anders, opent ons hart en ervaren we nieuwe dimensies van de realiteit. Ons sensitieve lichaam krijgt hierdoor voeling met de ander en tegelijk stemt de ander zich af op mijn aanwezigheid. Op deze manier biedt interactie vanuit het hart een verfijnde ervaring van de realiteit. Door te oefenen om met je eigen hart te verbinden en van hieruit verbinding met anderen aan te gaan, ervaar je een dieper gevoel van verbinding.

Praktische info

22-23 juni - zaterdag 10u - 17u30 / zondag 10u - 16u

Living Sessions - Thaliastraat 62 - Berchem

€130 voor hele weekend

Inclusief

  • Gebruik van materiaal

  • Begeleiding door Karen

  • Thee, water en versnapering tussendoor

Niet inbegrepen:

  • Overnachting & maaltijden

  • We nodigen je uit om iets mee te brengen om te eten om ’s middag in groep te delen.

Earlier Event: June 15
Familieopstelling