voorstelling Karen 1.jpg
Voorstelling Karen 2.jpg
plume.jpg

Karen Janssen

Ik ben Karen Janssen en ik begeleid bij Living sessions de wekelijkse HATHA YOGA en maandelijks komen we samen in een HEART GATHERING.

Zowel tijdens de yoga als in de heart gathering nodig ik je uit om dichter bij jezelf te komen door je meer bewust te worden van je lichaam, je gedachten en je gevoelens. Een moment om nieuwsgierig te kijken en voelen wat er in je lichaam, hart en geest omgaat.
Ons lichaam en onze geest zijn zo verbonden met elkaar dat we eigenlijk het verschil niet kunnen waarnemen. Meer zelfs: uiteindelijk vertellen ze hetzelfde verhaal over onszelf. Ons lichaam is als de zichtbare spiegel voor onze gedachten.

Bij yoga kunnen we ons lichaam ontspannen, openen en gevoelig maken. En wordt onze geest alert en helder. De ontspanning en helderheid geven ons de kracht om open te staan voor de dingen die in ons leven gebeuren en dit te zien en te ontvangen zoals het is.

Voor de Heart Gathering  komen we op zondagvoormiddag  samen. Een mooi moment om even stil te vallen en bij onszelf aan te komen. In groep creëren we een veilige ruimte om jezelf te zijn en de stem van je hart te ontdekken. Via meditaties, muziek, beweging, verbindende oefeningen & rituelen ervaren we om ons hart te openen en onszelf te tonen.

Ik creëer een open ruimte, waar je in gedragenheid kan landen bij jezelf en in de groep. We komen bewust in een kleine groep samen om vertrouwen en gerichte aandacht te brengen. Een plek om je vrij te maken van dingen die je weerhouden om voluit te leven.

Enkele reacties van deelnemers uit diverse activiteiten:

“ Karen creëert op korte tijd een warme sfeer en groot vertrouwen in de groep.”

“ Ik genoot van de ontmoeting met gelijkgestemden. Ik voelde me gesterkt en getroost. Heel bijzonder!”

“Ik ervaar Karen als authentiek, doortastend, zacht & daadkrachtig”